top of page
Search

РФК на годината

Updated: Jan 2

На церемонията по награждаването на Регионална фармацевтична колегия на годината, РФК-Благоевград спечели приза за 2023г.


От самото си създаване колегията е била винаги активна. През всичките тези години управителните съвети са организирали редица обучения, кръгли маси, срещи с пациентите на територията на област Благоевград, както и срещи с държавната администрация.

В началото на 2023 г. след поредици от срещи и разговори със собственици на аптеки и кмета на община Благоевград бе решен проблема с липсата на денонощна аптека в гр. Благоевград съществуващ години наред. През м. февруари на ротационен принцип започна дейността си нощното гише, което да обслужва нуждаещите се граждани на града.

Като заплащането на магистър-фармацевтите работещи нощни смени е поето на 100 % от общинския бюджет на община Благоевград, което е изключителен успех за колегията. 

 

17 views0 comments

Recent Posts

See All

Дневен ред на Общото събрание на 27.01.2024г.

1. Откриване на общото събрание - Приветствие от председателя - Уведомление за целите и предстоящите точки от дневния ред 2. Гласуване на 3 дати за редовно заседание на УС на РФК-Благоевград - Предста

Bình luận


bottom of page